Magasinering

Vi samarbetar med Magasinet Gärdet, ett centralt magasin med personlig service. Hos dem betalar du inte för luft i ditt förråd, utan endast för den yta som går åt för din magasinering.

 

På Magasinet Gärdet har vi både stora och små kunder, alla är lika viktiga. Hos oss kan du hyra allt från mindre yta om 1m³  till större utrymmen för kortare eller längre tid. Gods som skall magasineras ställs på lastpallar direkt i ankomsthallen .

 

Betala bara för den yta du behöver!

Vår erfarna personal hjälper dig räkna ut hur mycket yta som går åt. Vill du tillfälligt utöka den, t ex under en kampanj, är det inga problem , det är bara att kontakta oss.

 

Ditt avtal löper per månad

Du kan hyra utrymme för en månad eller i många år. Det avtal du skriver med Magasinet Gärdet löper månadsvis ända tills du säger upp det och hämtar ut ditt gods. På Magasinet Gärdet betalar du endast för den tid, och det utrymme du hyr.

 

Kontakt

Göran Perning

Tel: 070-623 70 29

E-post: info@perning.com

Magasinet Gärdet

Kontor

Boholmsstigen 17

181 46 Lidingö

www.magasinetgardet.se

 

Öppettider

Vi har öppet efter överenskommelse och även kvällar och helger. Det kan vara som lagerhotell under kortare eller längre tid. Vi magasinerar det du har behov av i uppvärmda och larmade lokaler.

Magasin

Kampementsgatan 28-30

Gärdet/Stockholm

Allmänna Flytt & Express AB  |  Artemisgatan 47  |  115 42 Stockholm  |  Telefon 08-664 28 09  |  E-post info@allmannaflytt.se