Proffs på packning

På Allmänna Flytt använder vi endast erfarna packmästare med vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker. Dessa har dessutom genomgått en särskild utbildning för att vi ska kunna garantera högsta kvalitet. Förutom dem så har vi de bästa expressarbetarna, de skickligaste chaufförerna och använder det senaste vad gäller material och fordon.

Packningsmaterial

Vi tillhandahåller all utrustning och packningsmaterial som behövs för en säker packning, det vill säga garderober, sofföverdrag, bubbelplast, wellpapp, emballagepapper, silkespapper och liknande. Vi lånar även ut flyttlådor mot en deposition när du bokar din flytt. Och våra egna flyttlådor är något vi varmt rekommenderar. De är robusta, praktiska och gör att lastutrymmet kan nyttjas maximalt. På det sättet blir det inte bara enklare, utan även lite billigare. Väljer du att packa själv står vi till tjänst med tips. Vi bjuder även på en kom ihåg lista inför flytten. All information hittar du här. Det kan vara tryggt att känna till att dina inventarier är försäkrade genom vår ansvarsförsäkring hos försäkringsbolag. Kom bara ihåg att om du packat dina saker själv är det inte alltid säkert att försäkringen gäller.

Flyttgarderober

Se till att förvara dina kläder på ett bra sätt. Undvik plastsäckar och liknande då kläderna kan börja "svettas". Använd hellre våra smarta flyttgarderober, stång för upphängning med galgar ingår. Underlättar dessutom för en yteffektiv förvaring vilket minskar behovet av ett stort förråd.

Allmänna Flytt & Express AB  |  Artemisgatan 47  |  115 42 Stockholm  |  Telefon 08-664 28 09  |  E-post info@allmannaflytt.se